"Neoprezne izjave i licitacije škode u ovom trenutku!"

Autor:

Sport

20.04.2020

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor KK Crvena zvezda, Filip Sunturlić, doneo je najnovije informacije iz tabora crveno-belih u vreme epidemije koronavirusa.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Zvezde

Sunturlić je rekao da je u ovoj situaciji veoma komplikovano voditi klub, ali da igrači i stručni štab ispunjavaju ciljeve postavljene za ovaj period.

- KK Crvena zvezda se pridržava mera koje su propisane za rad u kolektivima, od početka smo organizovali smene, dežurstva u objektima. Iskreno, veoma je komplikovano iz ugla organizacije voditi klub i baviti se poslom u ovom periodu kada toliko stvari odvraća pažnju. Ipak, uspevamo da odolimo svim poteškoćama, igrači su dobili svoje planove treninga, kako fizičke spreme, tako i neke sitnije košarkaške vežbice, imaju košarkaške knjige koje treba da pročitaju. Treneri su aktivni, pripremaju obaveze za naredni period u zavisnosti od odluke za nastavak sezone- izjavio je Sunturlić za TV Arenasport.

On je dodao da je nastavak sezone i dalje neizvestan i da su neke neoprezne izjave nešto što nam je sada najmanje potrebno.

- Važno je da se napomene da u ovom trenutku niko ne zna šta nas očekuje i na koji način će sezona biti završena. Kako će da izgleda sport u narednom periodu, kakvi će biti očekivanja i zahtevi. Niko sada ne treba da razmišlja o sportu, već samo o zdravlju. Niko ne zna kada će sve ovo proći tako da nam ne trebaju neke neoprezne izjave i licitacija oko termina nastavka ili početka sledeće sezone. Crvena zvezda nastavlja sa svojim aktivnostima u ovom restriktivnom periodu, a kada dođe vreme pozabavićemo se stvarima koje će u tom trenutku biti važne- dodao je generalni direktor crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading