Kako će Zvezda sačuvati Lorenca Brauna?

Autor:

Sport

19.04.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plejmejker Crvene zvezde, Lorenzo Braun, jedan je od temelja ovosezonskog tima crveno-belih i jedan od igrača koji uživa najveće poštovanje među pristalicama Zvezde, a sve je izvesnije da će napustiti Mali Kalemegdan po završetku sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Lorenco Braun vs. Kori Volden

Navijači srpskog kluba voleli bi da i dalje gledaju Amerikanca u voljenom dresu, ali s obzirom na neizvesnost oko završetka sezone u Evroligi i ABA ligi i veliko interesovanje brojnih evropskih klubova za njegove usluge, teško je reći šta donosi budućnost.

Sportando donosi informaciju da čak 4 ili 5 evroligaških klubova želi Brauna u svojim redovima sledeće sezone, iako nije precizirano naveo o kojim klubovima je reč.

Pojedine informacije u košarkaškim krugovima ističu da Fenerbahče vidi Zvezdinog Amerikanca kao zamenu za Kostasa Slukasa koji bi trebalo da napusti Istanbul.

Takođe, spominje se i da je Olimpija iz Milana među ozbiljno zagrejanim klubovima za usluge Brauna.

RepublikaFoto: Starsport

On je ove sezone u Evroligi beležio prosečan učinak od 12,3 poena, 3,3 skoka i 4,5 asistencija po utakmici.

Braunu ovog leta ističe ugovor sa Crvenom zvezdom i nema sumnje da će imati veliki broj ponuda pogotovo ako se uzme u obzir učinak u njegovoj debitanstskoj evroligaškoj sezoni – 12.3 poena i 4.6 asistencija po utakmici.

U karijeri je bio član Filadelfije, Minesote, Finiksa i Toronta, a u dva navrata igrao je i u Kini, za Žeđang Golden Buls i Guangžu Golden Lajons.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading