Šokantna ispovest nekadašnje NBA zvezde: Dobijao sam pretnje smrću!

Autor:

Sport

18.04.2020

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rej Alen, nekadašnji NBA košarkaš, rekao je da je dobijao pretnje smrću kada je napustio Boston Seltikse.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Volter Rej Alen je bio član poslednje šampionske generacije Boston Seltiksa, a Masačusets je napustio u ne baš najboljim odnosima sa prvim zvezdama tima.

O čitavoj situaciji je razgovarao sa nekadašnjim asom Boston Seltiksa, takođe NBA šampionom Sedrikom Maksvelom na njegovom podkastu.

- Bilo je mnogo problema u Bostonu koje niko nije uspeo da reši i otišao sam kao slobodan agent. Garnet i Pirs su me izbacili iz velike trojke i kada sam otišao redovno su pričali loše o meni, iako ja nikada nisam rekao ništa loše o njima. Zajedno smo postigli mnogo toga i neke reči su me iskreno zabolele - rekao je Rej Alen.

Kevin Garnet će dobiti i svečanu ceremoniju povodom povlačenja dresa i odlaska u Kuću slavnih, a Dok Rivers je rekao da se nada da će i Rej Alen doći.

- Iskreno ne znam hoću li doći. Prošlo je devet godina otkako sam napustio Boston i tada sam doživljavao mnogo neprijatnosti od navijača Seltiksa, dobijao sam čak i pretnje smrću. Tako da ne znam, ali morao bih prvo da razgovaram sa Kevinom o tome - iskren je Rej Alen.

Alen je potom igrao za Majami Hit sa kojima je takođe postao NBA šampion.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading