Armani se odrekao jednog Srbina, drugi ostaje!

Autor:

Sport

16.04.2020

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako pišu italijanski mediji Armani je već počeo da sastavlja ekipu za narednu sezonu, a u njoj sigurno mesto ima samo jedan srpski košarkaš.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Nemanja Nedović

Vladimir Micov je među šestoricom igrača na koje Etore Mesina računa i za narednu sezonu, a uz njega će u ekipi sigurno biti i Serhio Rodriges, Rikardo Moraskini, Pol Biliga, Arturas Gudaitis i Andrea Ćinćarini. Među igračima koji su slobodni da nađu novu sredinu su Luis Skola i Nemanja Nedović.

Osim šest igrača koje Armani sigurno ima sledeće sezone, italijanski velikan takođe želi da dovede Malkolma Dilejnija iz Barselone i Edgarasa Ulanovasa iz Žalgirisa i tarnsferi tih košarkaša će biti prioritet.

Vladimir Micov

Inače Nemanja Nedović je posle sjajnih sezona u Španiji prešao 2018. godine u Armani. U prvoj sezoni je prosečno beležio 11.4 poena u proseku dok u aktuelnoj sezoni ima 9.4 poena u proseku uz nešto slabiji šut iz igre. Ipak veći je problem bila konstantnost Nemanje Nedovića koje nije bilo jer je srpski bek imao dosta problema sa povredama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading