Šakota: Ako se i nastavi ABA liga, to neće biti regularno

Autor:

Sport

14.04.2020

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je da nije optimističan po pitanju nastavka regonalne ABA lige i da mu se čini da se liga neće odigrati do kraja.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Šakota

- Nismo baš optimisti da ce se bilo koje takmičenje nastaviti. Svima je jasno da situacija nije nimalo laka. Niko ne može da kaže da ce onog trenutka kada popuste mere, i kada krene neka komunikacija između zemalja, da ce to sve funkcionisati kao pre. Daj Bože da se desi kao sa SARS-om, da nestane za sedam dana - rekao je Šakota za TV Arena sport.

Šakota je izjavio da se čuje svakodnevno sa predsednikom kluba Nebojšom Čovićem i da mu se čini da se liga neće odigrati do kraja.


 - Šta god da se desi, ne smatram da ce to da bude regularno, jer mnogo komponenata utiče na to da takmičenje ne bude ni približno kao u trenutku kada je prekinuto - zaključio je Šakota.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading