(VIDEO) Buker uz pomoć Jokića i Denvera osvojio turnir u NBA 2K20!

Autor:

Sport

12.04.2020

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devin Buker, košarkaš Finiks Sansa, osvojio je titulu najboljeg "gejmera" pošto je u finalu igrice NBA 2K20 pobedio saigrača Diandrea Ejtona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Devin Buker

Buker je do finala bio bolji od Majkla Portera juniora (Denver), Ruija Hačimure (Japan) i Montreza Herela (LA Klipers), dok je u borbi za trofej savladao Ejtona.

Finale se igralo na dve pobede i košarkaši su mogli da biraju koje hoće timove. Buker je za prvi meč izabrao Hjuston Roketse, dok je u odlučujućem igrao sa Denver Nagetsima.

Sa druge strane Ejtona je pokušao da se suprostavi sa Los Anđeles Lejkersima i Milvoki Baksima, ali je u oba meča Buker bio bolji i na kraju je zasluženo proglašen za najboljeg 2K20 košarkaša u ligi.

U odlučujućem meču Buker je s Denverom pobedio Ejtona i Bakse rezultatom 74:62.

Buker na turniru nijednom nije igrao sa svojim Finiks Sansima što su mu mnogi na društvenim mrežama zamerili, dok je Ejton samo jednom izabrao Sanse i to u polufinalu protiv Patrika Beverlija.

- Igrao sam dosta kao klinac. Potrebno je da pogodite tajming i da imate dobru koordinaciju - rekao je pobednik turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading