Predsednik CSKA o dolasku Srbina: Ekonomija se raspada, a mi se razbacujemo milionima!

Autor:

Sport

12.04.2020

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest dana u evropskoj košarci je da je Nikola Milutinov dogovorio saradnju sa moskovskim CSKA. Ipak, predsednik ruske ekipe Andrej Vatutin ne želi da potvrdi da su Moskovljani odvojili veliku sumu novca za centra srpske reprezentacije.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Nikola Milutinov

Španski mediji preneli su da se Milutinov dogovorio sa timom iz ruske prestonice već pre nekoliko nedelja.

- Ma naravno, uvek su u pitanju milioni evra kada govorimo o CSKA. Zašto pišete da mu dajemo samo devet miliona, napišite da ćemo mu dati 18. Kada se ekonomija ovako raspada, takve vesti zvuče još gore. Velike su restrikcije, ali se CSKA razbacuje novcem- izjavio je veoma ironično Andrej Vatutin, predsednik "armejaca".

- Kao da smo mi sa neke druge planete… Za CSKA, baš kao i za ostale evroligaške klubove, mnogo je bitnije u ovom trenutku da postignemo dogovor oko plata sa igračima koji trenutno imaju ugovor sa nama- zaključio je prvi čovek CSKA.

Milutinov je u Olimpijakosu od 2015. godine, kada je stigao iz Partizana, a CSKA je u prekinutoj sezoni na poziciji centra imala Kajla Hajnsa i Kostu Kufosa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading