Ispovest Marka Kešelja: Košarka mi je postala opterećenje, gotovo sigurno idem u penziju!

Autor: Sportski žurnal, Republika

Sport

09.04.2020

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši reprezentativac Srbije i košarkaš Crvene zvezde - Marko Kešelj, veoma je blizu odluke da završi karijeru u 32. godini. Iskusni šuter bez kluba je od kraja prošle sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Kešelj u dresu Crvene zvezde

Imao je nekoliko opcija tokom leta, ali odlučio je da iz privatnih razloga ostane u Beogradu...

- U septembru sam dobio drugo dete i trebalo je uklopiti mnogo stvari. Nisam hteo da idem sam i da se odvajam od porodice. Postojala je opcija igranja u Grčkoj, ali nisam to želeo i doneo sam odluku da treniram i sačekam. Vreme je prolazilo, na to je došla i cela ova situacija sa virusom, tako da sada sa 85 odsto sigurnosti mogu da kažem da je to to što se tiče moje karijere. Ne verujem da će se to promeniti od naredne sezone. A ova se, gotovo izvesno, neće nastavljati - rekao je nekadašnji osvajač Evrolige sa sa Olimpijakosom.

RepublikaFoto: Starsportphoto/Srdjan Stevanovic
Marko Kešelj u dresu reprezentacije Srbije

- Poslednjih nekoliko godina u Belgiji i Crvenoj zvezdi, više su mi predstavljale psihološko opterećenje, nego zadovoljstvo. To mi je u svakodnevni život unosilo nervozu, a ne sreću kakvu sam nekada imao kroz trening i utakmice. Nestala je ona draž koju imaš kada igraš i boriš se. Toga nije bilo, košarka je postala opterećenje i počeo sam da razmišljam da je vreme da se okrenem nekim drugim stvarima - zaključio je Marko Kešelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading