Uroš Luković teško podnosi izolaciju

Autor:

Sport

06.04.2020

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Mornara iz Bara Uroš Luković priznaje da mu je izolacija jako teško pala i da baš teško podnosi kućne uslove.

RepublikaFoto: twitter.com/Reprezentacija ME
Uroš Luković

Otkriva i zašto ne prati medje, nema ideju kako će se završiti sezona u ABA ligi, a građanima poručuje da se ne plaše aktuelne situacije i da ne paniče, odnosno da slušaju savete nadležnih.

 - Po ceo dan vreme provodim na "soniju" i "Instagramu", kod kuće sa mojim roditeljima. Šta znam, teško mi je palo sve to, dosta sam navikao da sam stalno aktivan i da sam stalno napolju, sa društvom. Trudim se da ne čitam novine i ne gledam vesti, jer mislim od tih vesti mislim da su ljudi mnogo više u strahu nego što bi trebalo - rekao je Luković za "TV Arena sport".

Luković nije ubeđen da će se sezona nastaviti.


 - U kontaktu sam sa ljudima iz kluba, sa trenerom, predsednikom, saigračima, svima. Nadali smo se da će se nastaviti sezona, ali kako ovo ide, mislim da je to teško. Ne znam šta će se dešavati sa ABA ligom, mislim da je još rano pričati o tome. Nisam pametan, ali ako ovo bude trajalo duže nego što je planirano, mislim da bi onda bilo najbolje da se završi ovako kako sad stoje stvari - rekao je Luković.

Bivši centar Partizana je poslao jednostavnu poruku građanima Srbije.

 - Građanima bih poručio da se ne plaše i da ne paniče i da slušaju savete da ostanemo svi kod kuće. Što više budemo slušali savete, mislim da će se ovo brže završiti - zaključio je Luković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading