Denver u strahu: Karnišovas ide i vodi Jokića?!

Autor:

Sport

04.04.2020

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da su Čikago Bulsi zainteresovani za Arturasa Karnišovasa, generalnog menadžera Denver Nagetsa, zabrinula je navijače tima iz Kolorada.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Najviše ih je zabrinula zbog toga što je Karnišovas jedan od "graditelja" ovog tima koji je prošle sezone došao na korak do finala Zapada.

Nagetsi su pritom bili jedan od najmlađih timova u istoriji u plej-ofu, što samim tim znači da su svetli dani ispred ovog tima.

Gubitak čuvanog litvanskog košarkaša bio bi veliki udarac, a oni koji gledaju u budućnost vide da bi posledice mogle da budu mnogo veće.

Novinar BSN Denvera Adam Mares iz zanimljive perspektive prokomentarisao vest da Čikago hoće Karnišovasa:

RepublikaFoto: Tanjug/AP

"Čikago je najveći grad sa srpskom populacijom posle Beograda. Tako da, ako bi uspeli da dovedu Karnišovasa, čoveka koji je jedan od najzaslužnijih za dolazak Jokića u Denver, onda bi moja strepnja, za Jokićev 'prelazni rok' 2023. godine, zvanično počela".

Mares se plaši da bi Karnišovas i generalno grad Čikago mogli da igraju veliku ulogu kada Jokiću istekne ugovor 2023. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading