Luka Dončić o životu u Madridu: Desila mi se čudna stvar kada sam upoznao Ronalda!

Autor:

Sport

29.03.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Dončić je nedavno pričao sa Stivom Nešom za "Bleacher report" o svom prvom susretu sa Kristijanom Ronaldom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Dončić

Slovenac Luka Dončić je veoma mlad postao zvezda, a kako je od ranih košarkaških dana bio u Realu iz Madrida lako je došao u kontakt sa drugim zvezdama tog kluba.

Sa 16 godina je imao priliku da upozna Kristijana Ronalda.

- Igrao sam fudbal kao klinac i to kao napadač. Bio sam kao Ibrahimović. Uvek sam voleo Real Madrid - kaže Luka Dončić koji je opisao i kako je izgledao njegov susret sa Kristijanom Ronaldom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

- Ronaldo mi je bio omiljen igrač, došao je u Madrid kada sam ja imao 13 godina. Imao sam priliku da ga upoznam jer svake godine za Božić imamo večeru svi zajedno i fudbaleri i košarkaši. Imao sam 16 godina kada sam ga upoznao i bio sam toliko nervozan da nisam mogao da pričam. Tako da ga nisam pitao ništa. Oduvek sam hteo da vozim neki od njegovih automobila, ima mnogo kola - iskreno je Slovenac odgovorio Stivu Nešu.

 

Inače Neš je veliki zaljubljenik u fudbal, stručni je konsultant u Americi i čak ima vlasničkog udela u španskom prvoligašu Majorci.

Stiv Neš

Stiv i Luka su zato probali da igraju malo "glavometa". Ipak njih dvojica nisu uspeli da pebace rekord koji su napravili Janis Adetokumbo i Stiv Neš koji su imali 96 udaraca glavom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading