Miličić odgovorio na "provokacije" Karmela Entonija

Autor: Blic/Republika

Sport

28.03.2020

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karmelo Entoni je jutros tokom razgovora sa Dvejnom Vejdom u jednom trenutku upitao ko je Darko Miličić, iako je Srbin 2003. godine bio drugi na NBA draftu, mesto ispred Entonija, što je snažno odjeknulo u košarkaškim krugovima.

RepublikaFoto: Starsport
Darko Miličić

Informacija je u toku dana stigla i do Miličića, koji je svoj komentar dao u razgovoru za ''Blic''.

 - Očigledno da je momcima dosadno kad su se mene setili, pošto sam u poljoprivredi trenutno imam pune ruke posla pa ne mogu iskreno da se bavim glupostima, branimo se od mraza evo već par jutara tako da malo spavamo dežuramo i uzdamo se u Boga da će ovaj naš trud uroditi plodom i da ćemo sačuvati ovogodišnji rod pored svih ovih iskušenja. Veliki je post što opet pretpostavljam da oni ne znaju šta znači, nisam ni ja znao tako da neću suditi - istakao je Miličić.


Nije želeo ništa loše da kaže o Entoniju i Vejdu, ali se u celoj priči setio i Lerija Brauna, svog nekadašnjeg trenera, kome očigledno još uvek nije zaboravio neke stvari.

 - Što se ovih priča tiče, pa zar moja priča nije ispričana, oni su hvala Bogu uspeli - ja nisam. Nismo klinci, odrasli smo ljudi nadam se zreli da bi shvatili de je život pun uspona i padova.


- Savet njima, pošto ih smatram manje više dobrim momcima, ne treba suditi i ismevati se kada Bogu hvala niste prošli put koji ja jesam, i niste imali na početku karijere posla sa sujetnim a u međuvremenu i senilnim Leri Braunom koji bi možda i vama pokušavao da objasni da ono što zapravo najbolje radite nije dobro za vas i da pokuša da od vas napravi nešto što zapravo niste i za sve što uradite dobro još budete poniženi. Njima kao i uvek želim svako dobro i svaka čast na karijerama i u daljem životu mnoštvo uspeha a manje osuda - poručio je Miličić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading