Paspalj: Ovo je i period borbe sa sopstvenom glavom, ali moramo da se uozbiljimo i da izlazak svedemo na prozore

Autor: Novosti/Republika

Sport

24.03.2020

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš proslavljeni reprezentativac Žarko Paspalj, kao i svi ostali, utakmicu u kojoj je protivnik nevidljiv prati iz svoje beogradske kuće.

RepublikaFoto: Starsport
Žarko Paspalj

- Upravo zalivam dvorište, tražim sebi neku zanimaciju - kaže za "Novosti" legendarni Paljo.

Smatra da će borba sa pandemijom virusa korona ući u produžetke, ako je merilo period na koji su sportske lige suspendovale takmičenja.

- Mislim da će ovo da potraje. Ne znam koliko je zeznuto, ali svi moramo da budemo svesni da su u pitanju životi i da bi trebalo, koliko god je moguće, da izlaske svedemo na izlaske na prozore. Sport je sada po strani, doći će kad dođe...

Svake večeri, tačno u osam, građani aplauzom sa prozora i terasa pružaju podršku lekarima, medicinskom osoblju i svima koji su na bilo koji način angažovani na suzbijanju epidemije.

- Koristim priliku da se kroz ovaj intervju zahvalim svim tim divnim ljudima, i mladima i starijima. Takođe i Vladi, koja je preduzela dobre mere da ne bi došlo do eskalacije kakvu vidimo u nekim evropskim zemljama. Pridružujem se apelima da svi moramo stvarno da se uozbiljimo, naše ponašanje u ovakvim situacijama je bitno za sve ljude.

Na kraju, savet onima koji teže podnose uslove izolacije i meru zabrane kretanja.

- Ovo je i period borbe sa sopstvenom glavom. Nadam se da ovo neće potrajati duže od dva meseca, okupirajte glave nečim dok se ovo ne završi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading