Furnije stao u Goberovu odbranu!

Autor:

Sport

22.03.2020

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek Orlando Medžika Evan Furnije stao je u odbranu svog zemljaka Rudija Gobera, koji je bio meta žestokih kritika zbog neodgovornog ponašanja u svetlu pandemije koronavirusa.

RepublikaFoto: Starsport/Xinhua News Agency
Evan Furnije (plavi dres)

Gober je bio prvi NBA igrač zaražen koronavirusom, pre toga se šalio i dodirivao mikrofone na konferenciji za medije, a i saigrači iz Jute Džez zamerili su mu da nije pazio u svlačionici.

- To je bila samo šala, a tipično je da se okrivi strana kada stvari krenu po zlu. On je Evropljanin, pa je doneo virus nazad? Kada ne znamo... Ko kaže da nije Donovan Mičel zarazio njega? Okruženje je nezdravo, a ne pomažu ni izjave Donalda Trampa. Šala sa mikrofonom je bila šala kada niko nije shvatao razmere cele stvari – lako je posle svega upirati prstom, i ja sam istu šalu mogao da napravim - kaže bek Orlando Medžika za L'ekip.

RepublikaFoto: Starsport/Xinhua News Agency
Rudi Gober

Francuski košarkaš smatra da su “Olimpijske igre mrtve“, a dodao je i da ga nervira ponašanje novinara i ljudi.


- Odvratno ponašanje, ne razumem da se govore imena zaraženih. Kao prelazni rok, pa se novinari utrkuju ko će prvi da ima vest. Bilo je nepodnošljivo. Možeš da kažeš da je neko zaražen, bez navođenja imena. Evo Siksersi i Lejkersi imaju slučajeve, a ne znamo ko su. To je odnos sa više poštovanja - dodaje 27-godišnji Furnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading