Nekadašnji NBA šampion bira Denija Avdiju!

Autor:

Sport

22.03.2020

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kažu Amerikanci da će predstojeći draft biti jedinstven, drugačiji od svih prethodnih. Naravno, zbog virusa korona. Postoji mogućnost da čak bude održan putem – skajpa. Da bi se izbeglo okupljanje velikog broja ljudi na jednom mestu.

RepublikaFoto: Starsport
Deni Avdija

Kakav god draft da bude i kada god da bude, Klivlend Kavalirsi imaju jasnu ideju koga žele da dovedu.

Njihova najveća želja je Deni Avdija. Mlado krilo Makabija iz Tel Aviva, sin je nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde Zufera Avdije.

Jesenas se pisalo da skaut Oklahome prati Avdiju i da su u klubu zainteresovani da ga dovedu, ali sada Amerikaci kažu da je mladi košarkaš najbliži Klivlendu.

Generalni menadžer "Konjanika" Kobi Altman je prošlog meseca bio u Tel Avivu zbog Avdije.

Krilo Makabija od 19 godina će sigurno biti u prvih 10 na NBA draftu, prognoziraju sa one strane okeana.

Mladi Avdija je pažnju na sebe skrenuo na Evropskom prvenstvu za igrače do 20 godina, kada je doveo Izrael do zlatne medalje tako što je u polufinalu i finalu, protiv Francuske i Španije, ubacio 26 i 23 poena.

RepublikaFoto: Starsport
Deni Avdija

Izraelski reprezentativac još skuplja minuta u seniorskoj košarci, u dresu Makabija ove sezone u Evroligi je igrao prosečno 14 minuta i beležio učinak od 4,0 poena i 2,6 skokova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading