Luka ljudina: Donirao medicinskom osoblju 500.000 dolara!

Autor:

Sport

21.03.2020

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik američke profesionalne košarkaške NBA ekipe Dalas Maveriksa Mark Kuban je zajedno sa najvećom zvezdom svog mtima, Lukom Dončićem i centrom Dvajtom Pauelom donirao 500.000 dolara osoblju koje se brine za zdravlje dece tokom pandemije koronavirusa u dve bolnice, Parklandu i u Teksasu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Dončić

- Ne možemo dovoljno da zahvalimo našim medicinskim radnicima na tome što zdravlje svojih pacijenata stavljaju ispred svojih. Hvala Luki i Dvajtu što su mi se pridružili u ovoj donaciji ljudima koji čine sve što mogu kako bi naša zajednica ostala zdrava - izjavio je Kuban, dok je Dončić dodao:

- Hvala vam, neverovatni zdravstveni radnici koji toliko toga žrtvujete zbog brige za druge. Počašćen sam što mogu da vam pomognem.

Do sada je potvrđeno 10 slučajeva zaraze koronavirusom među NBA igračima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Luka

22.03.2020 09:07

Liepo od tebe Luka,samo bi se mogao malo sjetiti i zemlje porekla tvojih roditelja i djedova koji suu goroj situaciji od americke sredine u kojoj igras