Veličković žali zbog odlaganja prvenstva: Teško bi nas neko zaustavio...

Autor: TV Arena/Republika

Sport

20.03.2020

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novici Veličkoviću je teško kao i svima, nalazi se u novoj situaciji gde je 24 sata dnevno u domu u čemu, kako i sam kaže za TV Arena na neki način uživa, pre svega zato što provodi vreme sa decom, ali da mu je žal što Partizan nije nastavio da gazi na dva fronta, domaćem i evropskom.

RepublikaFoto: Telegraf/DraganKadić
Novica Veličković

 - Najteže mi je što je baš bila dobra atmosfera u timu, to druženje koje imamo ove sezone. Bukvalno se nismo razdvajali, zbližili smo se - kaže kapiten crno-belih.

- I cela sezona je bila takva. Dobijali smo mečeve koje smo gubili, kad nije bilo sjajno izlazili smo na kraj. Svako u grupi ima svoju rolu koju su svi prihvatili. Prvi put sam video momke koje ne interesuje koliko će poena da postignu, već samo da pobede. Izgradili smo nešto dobro i to mi je žal što smo morali da prekinemo. Bili smo na pravom putu, osećao sam. I kup smo osvojili pošto se nismo predali iako smo gubili. Trebao je da usledi taj plej-of, dva u isto vreme... Bilo bi naporno, ali  teško bi nas neko zaustavio!

Veličković smatra da je prelomni trenutak u sezoni bilo domeravanje sa legendarnim evropskim košarkaškim imenom, Virtusom:


 - Utakmica protiv Virtusa nam je mnogo značila. Čekali smo toliko i sam dolazak tako velikog košarkaškog kluba, a tada su slovili za favorite za osvajanje EK. Taj Virtus i sam pristup meču gde sam video u očima momaka da su spremni da pojedu protivnike, i rasprodata Arena i pobeda od 20 razlike... Teo je najbolji plej koji je u poslednjih 10 godina igrao u Evropi i momci su igrali na njega bez straha, ali sa respektom i to je način na koji moramo da igramo u nastavku oba takmičenja. Videli smo da možemo da igramo sa svima - zaključuje Veličković. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading