Oglasio se i FMP: Šampion da se odredi na terenu!

Autor:

Sport

17.03.2020

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava FMP-a je nakon proglašenja vanrednog stanja održala sastanak sa trenerima i igračima i donela odluku o prekidu treninga i svakodnevnog okupljanja tima.

RepublikaFoto: ABA liga/FMP
Detalj sa meča FMP Budućnost

Svi domaći igrači kao i treneri, su sa svojim porodicama u svojim domovima i poštuju sve preporuke nadležnih i kluba, dok je u menadžmentu uvedeno dežurstvo u skladu sa propisanim merama.

Kako se navodi, što se tiče stranih igrača, Duop Rit za sada ostaje u Srbiji na sopstveni zahtev, dok Ogben Ulubaj putuje u Tursku.


Po normalizaciji stanja, dogovoreno je da svi igrači prvog tima, uključujući i dvojicu stranaca, nastave sa svojim redovnim obavezama u klubu, kako bi se sezona privela kraju.

- Kada sport ponovo bude bio u prvom planu, KK FMP će se založiti se da se svi učesnici ABA lige sastanu i pronađu zajedničko rešenje kako bi se ovosezonsko takmičenje koje je prekinuto zbog pandemije okončalo na terenu - navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading