Jedino Karšijaki odgovara što tursko prvenstvo nije prekinuto!

Autor:

Sport

14.03.2020

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Istanbul BB pobedili su Bujukčekmeče rezultatom 86:63, dok je Karšijaka bila bolja od Galatasaraja sa 79:74 i zauzela prvo mesto.

RepublikaFoto: Pixabay.com/ HeungSoon
Foto: Ilustracija

"Derbi začelja" odigran je u najvećem turskom gradu, ali bez publike, pa je Istanbul BB upisao drugu pobedu u ovoj sezoni.

Do ove pobede vodili su ih Antonio Kebmel sa 15 poena, dok je Spenser Kol ubacio 14, a na drugoj strani Tejfur je postigao 14, a a Sefold 11 poena.

Verovatno i najzanimljivija utakmica ovog kola šampionata Turske odigrana je između Galatasaraja i Karšijake, a gosti iz Izmira ostvarili su veoma važnu pobedu.

Oni su bili dominantni tokom svih 40 minuta košarke i već do poluvremena vodili su sa 49:36, da bi im Galata dozvolila samo 9 poena u trećoj deonici i najavila veliku dramu, ali sve što je uspela bilo je to da smanji visoku prednost.

U poslednjem desetominutnom periodu smo gledali egal meč sa čak 43 postignuta poena i Karšijaka rezultatom 79:74 odnosi pobedu.

Najefikasniji je bio Arslan sa 22 poena, Korkmaz je imao 13, a po 11 postignutih poena zabeležili su Pojtes i August. U redovima Karšijake, Morgan i Kenedi su bili najefikasniji sa po 16 poena, dok je Amat Mbaj ubacio 12.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading