Ima li ovo ikakvog smisla? Evroliga izmestila sve mečeve, Nedović pobesneo!

Autor:

Sport

11.03.2020

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Nedović, srpski košarkaša koji igra u Armaniju iz Milana, nezadovoljan je odlukom Evrolige u vezi utakmica italijanske ekipe.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Nemanja Nedović

Elitno košarkaško takmičenje saopštilo je da će Milano domaće mečeve igrati na drugim lokacijama.

Armani i Olimpijakos je trebalo da se sastanu u četvrtak u "Mediolanum forumu", međutim kako su u Italiji zabranjeni sportski događaji, utakmica je odložena.

U zvaničnom saopštenju Evrolige stoji da će italijanski i grčki predstavnik utakmicu odigrati 13. marta, odnosno u petak u Berlinu. Meč će biti pred praznim tribinama.

Pored toga, mečevi Armani – ASVEL (29. kolo) i Armani – CSKA (32. kolo) takođe će biti odigrani van granica Italije. Još nije saopšteno gde će se igrati ovi dueli.

Srpski košarkaš Nemanja Nedović ovakvu odluku Evrolige je prokomentarisao na sledeći način:

- Znači mi bismo sada trebalo da putujemo mesec dana po Evropi bez ikakvog smisla? Izvinite, ali ovo mora da je šala.

Pored utakmica Armanija, Evroliga je saopštila da će Virtus iz Bolonje i Rejer Venecija, italijanski predstavnici u Evrokupu, mečeve četvrtfinala drugog po rangu evropskog košarkaškog takmičenja igrati van matične države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading