(VIDEO) Bruklin šokirao Lejkerse, Lukinih 38 poena u porazu Dalasa

Autor:

Sport

11.03.2020

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruklin je zaustavio Lejkerse u Los Anđelesu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Bruklina

Netsi su treći uzastopni trijumf ostvarili protiv lidera Zapada i to na njegovom terenu i učvrstili se u borbi za plej-of.

Spenser Dinvidi postigao je 23 poena, među kojima i pobednički koš 28,8 sekundi pre kraja utakmice. Posle toga je Lebron Džejms promašio polaganje za dva ispod koša, a onda i Entoni Dejvis koji je bio sam na trojci, tako da je na kraju ostalo LA Lejkers - Bruklin 102:104.


Ovo je i druga uzastopna pobeda od kada je tim preuzeo nekadašnji plejmejker Jute Žak Von.

Lebron Džejms bio je blizu tripl-dabla, a utakmicu je završio sa 29 poena, 12 skokova i devet asistencija. Dejvis je postigao 26 poena, od čega 20 u drugom poluvremenu. Među njima je bila i trojka za izjednačenje 42 sekunde pre kraja, ali šut za pobedu je promašio.


Dalasu nije bilo dovoljno 38 poena Luke Dončića, San Antonio je bio bolji u teksaškom derbiju i odneo je pobedu 119:109, kojom je sebi produžio nadu za plej-of.

Povratnik u tim posle povrede i propuštenih šest utakmica, Lamarkus Oldridž postigao je 24 poena, čime je nadoknadio odsustvo Didžaunta Mareja i Jakoba Peltla.

Čak sedmorica igrača Spursa imala su dvocifren broj poena. San Antonio sada ima četiri pobede manje od osmoplasiranog Memfisa, a juri svoj 23. uzastopni nastup u plej-ofu.

Dalas je sedmi na Zapadu, sa komfornih šest i po pobeda više od Memfisa.

Dončić je osim 38 poena upisao i sedam skokova i sedam asistencija. Boban Marjanović igrao je devet minuta za Dalas i učinak od četiri poena i jednog skoka.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading