Kilijan Mbape je bolestan!

Autor:

Sport

10.03.2020

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pari Sen Žermen bez najefikasnijeg igrača u utakmici vrednoj plasmana u četvrtfinale Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kilijan Mbape

Prvak Francuske je u opasnosti da ne računa na Kilijana Mbapea u duelu sa Borusijom iz Dortmunda.

Krilni napadač propustio je dva uzastopna treninga i pod velikim je znakom pitanja za susret koji je na programu u sredu od 21 čas na Parku prinčeva. Razlog je u prvi mah bizaran: upala grla. Ali u svetlu širenja zaraze od virusa korona, ceo svet je u panici, pa je i Mbapeu, iako je reč o prehladi, savetovano da ne izlazi iz kuće i ne pojavljuje se na treninzima.

Zbog bolesti je propustio rad sa ekipom u ponedeljak, a nije ga bilo ni jutros u trening centru Svetaca, što pojačava glasine da ovako rovit ima male ili skoro nikakve šanse da se nađe u kombinaciji za meč. Naravno, do srede veče dovoljno je vremena da Kilijan Mbape ozdravi, s tim da i L'Ekip navodi kao je Tomas Tuhel u dilemi da li da francuskog reprezentativca stavi u startnih 11 ili ga ostavi na klupi. Ako uopšte bude mogao da bude u protokolu.

Pari Sen Žermenu je potreban najmanje jedan gol, a kako je Mbape dao čak 30 na 32 meča ove sezone jasno je da predstavlja najače oružje lidera Lige 1. Pogotovo što je u minula tri susreta bio precizan čak šest puta.

Ukoliko Kilijan ne bude mogao na teren najverovatnije će ga menjati Edinson Kavani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading