Trinkijeri blista posle overe prvog mesta!

Autor:

Sport

09.03.2020

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Andrea Trinkijeri posle utakmice istakao je da je ova pobeda i prvo mesto ABA lige zasluga igrača.RIN

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Košarkaši Partizana su rezultatom 102:88 pobedili Megu na svom parketu i obezbedili prvo mesto u regularnom delu ABA lige.

Trinkijeri je objasnio šta nije valjalo u prvom poluvremenu.

- Prvo poluvreme neke stvari smo promašivali ispod koša, a u drugom smo igrali bolje, lopta je bolje išla, bolje smo šutirali i bili bolji u skoku i to je doprinelo da dobijemo utakmicu - rekao je Trinkijeri.

Igračima je imao da poruči samo jednu stvar.

- To je dobar posao mojih igrača koji su celu godinu peglali. Nedostajala su nam tri igrača, peglali smo, nismo bili sjajni, ali smo dobili utakmicu. Moramo njima reći bravo. Zadovoljan sam zbog njih.

Partizan se muči sa povredama.

- Uvek se tako dogodi kada dođe 10 dana pred veliku seriju, uvek ti se male stvari dese. Par zglobova, jedno rame i nadam se da će se brzo vratiti. Treneri gube utakmice, igrači dobijaju utakmice. Zadovoljan sam što je ekipa u stanju da igra na isti način i bez tri važna igrača, i to je dobra stvar. Ali, želimo da se brzo vrate - zaključio je Trinkijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading