Iz FMP-a veruju u iznenađenje: Protiv Zvezde nam treba pametna igra!

Autor:

Sport

08.03.2020

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener FMP-a Vladimir Jovanović rekao je pred meč 21. kola ABA lige protiv Crvene zvezde da očekuje pametnu igru svoje ekipe i veliku borbu.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Jovanović

"Panteri" dočekuju prvaka Srbije i Jadrana u ponedeljak, a u prvom ovosezonskom okršaju početkom decembra prošle godine crveno-beli su posle produžetka slavili 95:89.

- Dolazi nam u goste ekipa Zvezde koja je jedan od pretendenata na titulu ABA lige. Imaju sjajne igrače i dobro su popunjeni na svim pozicijama. Videli smo na poslednjem evroligaškom duelu protiv Makabija da imaju veliki košgeterski potencijal i nadam se da će moja ekipa odigrati pametno i uspeti da neutrališe njihove ključne igrače. Iznenađenja su u sportu moguća i nadam se da moji igrači mogu prirediti jedno u ponedeljak - rekao je Jovanović.

Košarkaš FMP-a Stefan Lazarević očekuje tešku utakmicu:

- Mislim da nije potrebno trošiti reči o našem sledećem protivniku. Radi se o iskusnoj ekipi, koja je veliki favorit i nadam se da ćemo uspeti da, pre svega, timskom igrom dođemo u situaciju da napravimo iznenađenje - istakao je Lazarević.

RepublikaFoto: Starsport
Stefan Lazarević u duelu sa Radetom Zagorcem

Duel je na programu u ponedeljak od 17 časova, u "FMP areni"

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading