"Partizan kvalitetan, ali mi igramo za opstanak"!

Autor:

Sport

08.03.2020

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Mega Bemaxa u ponedeljak od 21 čas nastavljaju borbu za opstanak u ABA ligi kada će u okviru 21. kola gostovati Partizanu u "Štark areni".

RepublikaFoto: Mega Bemax/Ivica Veselinov
Dejan Milojević

Izabranici trenera Dejana Milojevića u duel protiv lidera ABA lige ulaze sa dve vezane, pa će protiv Partizana pokušati da dođu do iznenađenja koje bi moglo da ima presudan značan za opstanak u regionalnom takmičenju.

- Ostala su još samo dva kola do kraja i više ne postoji meč koji je bez rezultatskog značaja. Skoro sve ekipe se bore ili za plej-of, najviši plasman, ili za opstanak u ligi i izbegavanje baraža. Naš prvi protivnik je ekipa Partizana koja je sa razlogom na prvom mestu na tabeli pošto su najviše pokazali do sada. Izuzetno su kvalitetan tim koji je odlično popunjen na svim pozicijama i igraju sa veoma dugačkom rotacijom, što je jedan od glavnih razloga zašto su do sada bili uspešni u svim takmičenjima - izjavio je Milojević i dodao:

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa prethodne utakmice Mege i Partizana

- Mi još nismo obezbedili opstanak i za tako nešto će nam verovatno biti potrebna jedna pobeda u naredna dva meča. Drugi deo lige smo konstantno dizali formu, tu su bili i neki nesrećni porazi, ali smo konačno vezali pobede i bar nakratko skinuli pritisak. Ovaj meč nije od onih u kojima možemo da očekujemo da se vadimo za neke prethodne poraze, ali je svakako sjajna prilika da moji mladi igrači odigraju meč u Areni protiv izuzetno kvalitetnog protivnika i da vidimo gde se trenutno nalazimo u odnosu na najjače ekipe u ligi - zaključio je pomoćni trener reprezentacije Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading