(VIDEO) Bogdanovićeva simulitanka protiv Portlanda, Kingsi slavili u gostima!

Autor:

Sport

08.03.2020

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sakramento Kingsi su rezultatom 123:111 pobedili Portland Trejlblejzerse u NBA noći između subote i nedelje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majstor svog zanata

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović imao je sjajno veče u kom je predvodio Kingse do velike pobede nad Blejzersima.

On je postigao 27 poena uz 5 skokova i 8 asistencija za 29 minuta na parketu uz 10 pogođenih šuteva od ukupno 15 koliko je uputio.

Nemanja Bjelica je, s druge strane, imao nešto slabiju partiju od Bogdana i postigao je 10 poena uz 2 skoka i 3 asistencije.

Ovo je inače bio i poslednji meč prethodne večeri, a Kingsi su ga fantastično otvorili pogodivši čak 40 poena u prvoj deonici, a prve poene na utakmici postigao je Nemanja Bjelica.

Nakon 6 minuta egal meča, usledila je serija Kingsa i za tren oka je na semaforu stajalo 30:14, da bi do kraja perioda obe ekipe ubacile po 10 poena, a sledeća četvrtina počela je trojkom Badija Hilda.

Igralo se koš za koš tokom čitave druge četvrtine, a Bogdan Bogdanović se istakao u samom finišu prvog poluvremena pa se na "veliki odmor" otišlo sa 77:54 u korist Sakramenta i pobeda se već nazirala.

U nastavku Kingsi nisu imali previše problema i uspešno su priveli meč kraju, bez ijedne ozbiljnije pretnje domaćeg tima.

Pored pomenutog srpskog dvojca, istakao se Badi Hild sa 22 poena, kao i Herison Barns sa 20.

Na drugoj strani su Hasan Vajtsajd i Si Džej Mekalum bili najefikasniji sa po 19 poena, Hezonja je imao 16, Trent 14, a povratnik Lilard 12 za 33 minuta na parketu.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading