Štimac: Pred Zvezdom padaju i najjači, treba nam kontinuitet!

Autor: Republika

Sport

07.03.2020

11:25

Centar Crvene zvezde Vladimir Štimac ocenio je da je njegov tim odigrao dosta dobro protiv Makabija i da mora tako da nastavi.

Starsport
Vladimir Štimac

Košarkaši Crvene zvezde su ubedljivo slavili nad Makabijem u "Štark areni" rezultatom 92:76.

Odličnu partiju imao je Vladimir Štimac, koji je postigao 12 poena uz 12 uhvaćenih skokova.

- Opisao bih ovo da Zvezda može da igra sa svakim i svakome možemo da napravimo problem i mislim da možemo mnoge da iznenadimo sa ovakvom igrom , a Makabi je jedna od ekipa koja konkuriše za fajnal for. U duploj nedelji padaju i najjači klubovi. Ne želim mnogo da pričam, ova pobeda nam ne znači mnogo, okej šta sad idemo dalje, ima dosta da se igra, ovo nam podiže moral i moramo da dobijemo još narednih 3,4... - rekao je Vladimir Štimac.

Štimac je bio vrlo inspirisan, trener Makabija Janis Sferopulos često je menjao centre kako bi našao način da ga zaustavi

- Ljudi koji me znaju po igrama u Turskoj znaju da je skok i niski post moj najjači segment u igri, godinama sam dominirao turskom ligom i svi znaju da je to moja igra. Nije lako ubaciti se u novi sistem na pola sezone, moraš da naučiš kako igraju novi igrači... Imam tu želju i nadam se da ću da nastavim sa tim partijama - zaključio je iskusni centar.

Komentari (0)

Loading