Čeka se potvrda: Makabi naredne nedelje ponovo u Beogradu?

Autor:

Sport

06.03.2020

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da ćemo gledati još jednu neplaniranu utakmicu u Beogradu. I to onu između Makabija iz Tel Aviva i Baskonije koja je na programu naredne nedelje.

RepublikaFoto: Euroleague.net
KK Makabi

Makabi je tražio zvanično od Beograda da igra utakmicu s Baskonijom u Areni, sada se čeka još samo zvanična potvrda Evrolige, ali sve su prilike da će upravo tako biti.

Na taj načnin će Beograd posle utakmice između Darušafake i Virtusa najverovatnije organizovati još jednu utakmicu u Evropi, ovoga puta u Evroligi, a da domaćini nisu naši klubovi.

Već je odlučeno da duel 29. kola Evrolige neće biti igran u Tel Avivu iz sigurnosnih razloga zbog koroniviursa i sada se traži drug mesto za domaćinstvo. Beograd je favorit za tako nešto, a pominjali su se i Grčka i Kipar.

Izrael je uveo vanredne mere zbog virusa korona, pa tako Baskonija ne bi mogla da uđe u tu zemlju. I zato Makabi mora da traži neki drugi domaći teren. Najrealnije je da će to biti Arena u Beogradu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading