Zufer Avdija: Bio sam kapiten Zvezde, ko jednom obuče crveno-beli dres, ostaje ceo život uz njega!

Autor:

Sport

06.03.2020

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda mts večeras na svom parketu "Štark arene" dočekuje Makabi iz Tel Aviva, a navijači će imati priliku da na delu vide i mladog Denija Avdiju, sina legende Crvene zvezde Zufera Avdije.

RepublikaFoto: Starsport
Zufer Avdija

* Posetu Beogradu od strane Zufera Avdije novinari su iskoristili za par reči, a za koga će navijati Zufer?

- Drago mi je što će moj sin imati priliku da oseti atmosferu koju prave navijači Zvezde, bila je posebna i kada sam ja igrao, a takva je i sada. Kada je reč o ovakvim utakmicama, ne postoji odnos otac - sin. Moje srce će 95 odsto biti uz Zvezdu, a onih pet odsto pripadaće Deniju i Makabiju - rekao je Zufer Avdija za "Alo.rs".

RepublikaFoto: Euroleague.net
Deni Avdija (desno, sa loptom)

* Obrazloženje mu je zanimljivo.

- Deni odlično zna da mu je tata bio kapiten Zvezde. Vodio sam ga nekoliko utakmica u Beogradu, bili smo i na večitom derbiju. Naravno da želim da odigra večeras odličan meč, ali ko jednom obuče Zvezdin dres, do kraja ostaje privržen tom klubu. I Denija vaspitavam u tom duhu - kaže Avdija senior.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading