Teodosić pokazao magiju u praznoj Štark areni: Virtus nadigrao Darušafaku i otišao u četvrtfinale Evrokupa!

Autor:

Sport

05.03.2020

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Virtusa savladali su Darušafaku u Beogradu sa 106:96 (30:14, 22:26, 27:28, 27:28) u ključnom meču za plasman u Top 8 fazu Evrokupa.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Đorđević i Miloš Teodosić

Ekipa Aleksandra Saše Đorđevića odigrala je odličan meč i bez problema overila prolaz u četvrtfinale Evrokupa i to u Beogradu, nakon što je Evroliga odlučila da premesti ovaj duel iz Turske u prestonicu Srbije.

Jedina je šteta što publike u "Areni" nije bilo da posmatra magije Miloša Teodosića koji je bio briljantan. Pogađao, delio prepoznatljive asistencije pa je najzaslužniji za trijumf svog tima koji će u borbi za polufinale igrati sa ekipom Monaka koju trenira naš stručnjak Saša Obradović.

Miloš Teodosić dominirao je sa 21 poenom i šest asistencija, Stefan Marković je imao četiri asistencije uz tri poena (samo dva šuta iz igre), lideri Darušafake su bili Kolson, Lamb i Braun sa po 14 poena.

Podsećanja radi, Partizan će igrati protiv Uniksa četvrtfinale i ukršta se sa parom Promiteas - Tofaš, na drugoj strani je duel Unikaha - Venecija.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading