Zvezda ruši Makabi i hvata voz za plej-of!

Autor:

Sport

06.03.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragično su košarkaši Crvene zvezde izgubili u sredu uveče u Istanbulu od Fenerbahčea (66:63) u 27. kolu Evrolige, ali i pored tog neuspeha, Beograđani su na samo dve pobede do plasmana u četvrtfinale jer im naruku idu rezultati konkurentskih timova. Crveno-beli nemaju mnogo vremena da analiziraju meč na Bosforu jer već večeras u Štark areni dočekuju četvrtoplasirani Makabi (19.00, Sport klub 1), pa im je trijumf neophodan kako bi uhvatili poslednji voz za top osam elitnog takmičenja.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Trener crveno-belih Dragan Šakota očekuje dobar meč na Novom Beogradu.

- Makabi je u odličnoj formi, to su pokazali pobedom nad vodećim Efesom. Igraju agresivnu i brzu košarku, u kojoj bekovi imaju puno slobode, ali imamo i mi svoje adute. Jasno je da naš rival cilja plasman na fajnal-for, ali uz podršku "Delija" možemo do iznenađenja - rekao je iskusni strateg koji zbog problema sa venama nije vodio ekipu u Turskoj.

Krilo prvaka ABA i Superlige Dejan Davidovac istakao je koliko će duel sa žutima iz Tel Aviva biti težak.

- Imamo trojicu povređenih igrača Čarlsa Dženkinsa, Ognjena Dobrića i od preksinoć Marka Jagodića-Kuridžu, a znate dobro koliko znače za našu igru. Bez obzira na samopouzdanje sa kojim igra Makabi, verujem da smo u stanju da prevaziđemo probleme i pobedimo - zaključio je Davidovac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cigi

06.03.2020 06:03

E nisam znao da je danas 01. april! Da pobedimo Makabi, tu još i ima neke nade, ali da uđemo u plej off, e to je naučna fantastika. Predsednik kluba je katastrofalno vodio klub u zadnje 2 do 3 sezone, i vreme mu je da ode iz kluba i prepusti nekom sposobnijem upravljanje. Ne živi se od starih zasluga.