Šakota: Makabi u dobrom trenutku, ali imamo naše adute

Autor:

Sport

05.03.2020

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota izjavio da protiv Makabija u 28. kolu Evrolige očekuje zanimljiv susret protiv ekipe koja je pravljena za visok plasman.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Šakota

Zvezda je sinoć poražena od Fenerbahčea u Istanbulu 66:63, dok je Makabi u Tel Avivu bio bolji od Efesa 77:75 i prekinuo seriju od 11 pobeda lidera na tabeli.

- Vidi se da je Makabi u dobrom trenutku, imaju svoj način igre. Izuzetno su agresivni, igraju tvrdo slično Efesu sa puno bekova koji imaju slobodu u igri. Jasno je da je to ekipa pravljena za visok plasman i cilj im je fajnl-for. Biće to zanimljiv duel, naša publika ce videti i jednu buduću zvezdu, sina našeg nekadašnjeg igrača Zufera Avdije (Dani Avdija prim.aut). I mi imamo naše ciljeve i adute, očekujem dobru utakmicu - rekao je Šakota za klupski sajt.

Šakota ponovo neće moći da računa na Ognjena Dobrića i Čarlsa Dženkinsa, a tom spisku pridružio se i Marko Jagodić-Kuridža, koji je povredio skočni zglob na utakmici sa Fenerbahčeom.

Zbog svega toga, Zvezdin košarkaš Dejan Davidovac očekuje tešku utakmicu.


 - Ko god da je protivnik, kada je dupli program, druga utakmica je vrlo specificna i posebno teška. Makabi ove sezone igra izvanredno, imaju 19 pobeda i pokazali su da imaju odličan tim. Igraju brzo, sa mnogo skokova, postižu mnogo poena iz tranzicije. U sredu su pobedili ekipu Efesa i u Beograd stižu sa mnogo samopouzdanja. Neće nam biti lako, imamo i nekoliko igrača koji su povređeni, a znače mnogo za našu igru - rekao je Davidovac.

Utakmica između Crvene zvezde i Makabija igra se sutra od 19 sati u "Štark Areni".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading