(VIDEO) Efes izgubio u Evroligi posle 12 utakmica: Vasa Micić blistao, ali je Makabi bio jači!

Autor:

Sport

04.03.2020

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Makabija pobedili su Efes sa 77:75 u 27. kolu Evrolige i tako su prekinuli seriju ekipe iz Istanbula od 11 pobeda u EL i 12 trijumfa na gostovanjima.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Slavlje košarkaša Makabija u Tel Avivu

Šut za pobedu imao je Šejn Larkin, ali je podbacio i nije pogodio obruč.

Na drugoj strani je prethodno Vilbekin dao dva bacanja, a ključni su bili Otelo Hanter sa važnim skokovima i Kalojaro sa dve trojke kojima je Makabi preokrenuo.



Micić je pogodio neverovatnu trojku uz faul za 75:75, ali naivan faul Bobue na kraju je presudio i Efes je tako ispustio +8 kojih je imao u poslednjoj četvrtini.

Najefikasniji kod pobednika bio je Vilbekin sa 21 poenom (6-15 iz igre, 4ast), Hanter je imao 15 poena (7-11 iz igre) i 12 skokova, a Zosman je dodao 11.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Adrien Moerman i Tajler Dorsi u duelu

Kod Efesa je Micić dao 14 poena (4-9 iz igre za 27 min), uz po skok i asistenciju, Krunoslav Simon upisao je 14 poena (5-8 iz igre), Rodi Bobua 13, a Larkin je odlično čuvan i meč je završio sa 10 poena, uz šut iz igre 3-12 i 5 asistencija.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading