"Napravili su ogromno s*anje"

Autor:

Sport

03.03.2020

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana poslao je jaku poruku pred meč njegove ekipe protiv Trenta ove srede u "Štark areni" u okviru poslednjeg kola TOP 16 faze Evrokupa.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Italijanski stručnjak prokomentarisao je za "Sportklub" situaciju u njegovoj rodnoj zemlji koja je nastala usled panike od širenja koronavirusa. Posle njegovih reči, mnogi će se zapitati.

- Ovo je vanredno stanje i kada je nešto vanredno treba da se ima vanredan pristup. U Italiji situacija nije sjajna, postoji panika. Ja imam dvoje dece u blizini Milana, nije mi lako. Jedina stvar koja mi baš smeta je da mi ne znamo istinu. Sigurno je vanredno stanje, sigurno je u pitanju virus koji brzo napreduje, ali kakva je realna situacija ja ne znam. Ovo je najveća kriza u medijima kako predstaviti jednu vest. Ovaj put Fejsbuk, Instagram i Tviter su napravili ogromno sra***. Pardon, ali je tako. Ljudi stave masku, a ne treba. Nema da se kupi jedna maska u Italiji. To je van kontole. Brinem se za budućnost, kakav ćemo svet ostaviti našoj deci - izjavio je Trinkijeri za "Sportklub".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading