Virtus i Darušafaka igraju u Beogradu!

Autor:

Sport

03.03.2020

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako piše specijalizovani košarkaški sajt Eurohups, Beograd je trenutno najbliži tome da bude domaćin utakmice između Darušafake i Virtusa u okviru Evrokupa. I ta bi se utakmica igrala iza "zatvorenih vrata".

RepublikaFoto: Starsport
Stefan Marković i Miloš Teodosić

Poznato je da ovaj duel neće moći da bude odigran u Istanbulu. Posle toga se Berlin pominjao kao mogućnost, ali kako sada ističe Eurohups, nemački predstavnici vlasti nisu baš oduševljeni tom idejom.

Tako da je trenutno Beograd najrealnija opcija, mada se pominjao i rumunski Kluž

Turska ne dopušta Virtusu da dođe u Tursku zbog koronavirusa, meč je suspendovan, a sada je Beograd najbliži organizaciji ovog meča.

Darušafaka je bila zadovoljna odabirom Berlina, ili Minhena, za ovaj meč, zato što tamo ima dosta turskih imigranata. Ali, Nemačke vlasti nisu zadovoljne tom idejom.

Iako još nije ništa potvrđeno, izvori Eurohupsa kažu da se očekuje da će ovaj duel biti odigran u Beogradu, verovatno u četvrtak.

Posle sutrašnje utakmice između Partizana i Trenta, možda ćemo u četvrtak gledati još jednu utakmicu u Beogradu. Dakle, dve utakmice Evrokupa za dva dana.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Podsećamo, Virtus i Darušafaka su iz Partizanove grupe i to je borba za drugu poziciju na tabeli s obzirom na to da su crno-beli već obezbedili prvu poziciju na tabeli i plasman u četvrtfinale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading