Zvezda zove na Makabi i proslavu jubileja!

Autor:

Sport

03.03.2020

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su u nedelju izuzetno važnu pobedu u ABA ligi, a nakon ubedljive predstave protiv Olimpije Cedevite, sada se okreću obavezama u Evrligi, gde ih očekuje "dupli program".

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Košarkaši Crvene zvezde su otputovali u Istanbul na meč sa Fenerbahčeom, a u petak u Beograd stiže ekipa Makabija.

Meč sa klubom iz Tel Aviva igra se u "Štark Areni" sa početkom u 19 časova.

Karte za meč 27. kola Evrolige biće puštene u prodaju u utorak u svim poslovnicama Tickets. rs, a meč u Beogradu dolazi u nedelji u kojoj SD Crvena zvezda i KK Crvena zvezda proslavljaju veliki jubilej – 75 godina postojanja.

Cena karata za ovu utakmicu ostaje nepromenjena u odnosu na prethodne mečeve koje su crveno-beli igrali u Evroligi i "Štark Areni".

Crvena zvezda podseća (za sve koji karte kupuju preko interneta), Vaše ulaznice nakon online kupovine možete preuzeti na nekoj od glavnih Ticket Vision blagajni (Štark Arena, Ušće Shopping Center, Bilet Centar i Dom omladine Beograda). Takođe, ulaznice je moguće preuzeti i na dan događaja na mestu dešavanja, minimum dva sata pre početka događaja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading