Zar opet? Košarkaš Cibone u neverici: Prvo mi se desio Kecman, pa sad Luković!

Autor:

Sport

03.03.2020

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marin Rozić je u dresu Cibone, dva puta je primio trojku sa više od pola terena! Dugo će se pamtiti Kecmanova trojka za kultnu pobedu Partizana, sada ga je drugi srpski košarkaš zavio u crno, ovaj put je to bio Marko Luković u dresu Primorske.

RepublikaFoto: Photo: Cibona/Zeljko Baksaj & Gordan Lausic & Domagoj Vranar/ABA
Cibona - Budućnost

Pre deset godina, Bojan Bogdanović je pogodio trojku za 74:72 i Cibona je imala titulu u džepu, da bi onda Kecman postigao najluđu trojku za 75:74 i veliko slavlje crno-belih u Zagrebu.

Sada se Cibona ne bori za titulu, već za opstanak u ABA ligi, a važna pobeda ispuštena je kada je bilo 78:76. Luković je iz očaja ispalio trojku, pravo u koš, pa je premotao sećanja Marinu Roziću.

- Pa ne mogu da verujem da sam toliki baksuz pa da mi se dva puta u Ciboni dogodi ista stvar. Lopta prolazi kroz obruč, frajer pogađa preko celog terena, a ja u šoku, pa zar opet - rekao je za 24sata.hr Rozić.

- Naravno da je ona Kecmanova puno bolnija od ove, ali i ova jako peče jer bismo pobedom praktički osigurali mirnu završnicu. Ostat ćemo u ABA ligi, to je sigurno, ali ovakvi porazi jako bole. Pa 35 sekundi prije kraja vodili smo pet razlike, i da smo barem izgubili normalnom trojkom, a ne opet ovako... Ne sećam se da sam ikad u karijeri dobio utakmicu sa trojkom preko celog terena u zadnjoj sekundi, a izgubio sam dve. To je zaista raritet.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading