(VIDEO) Bobi dobio šansu i izdominirao: Dabl-dabl Srbina nedovoljan protiv Bulsa!

Autor:

Sport

03.03.2020

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Dalas Maveriksa izgubili su na gostovanju od Čikago Bulsa 109:107. Srpski košarkaš Boban Marjanović na terenu je proveo 22 minuta i šansu sjajno iskoristio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dabl-dabl Marjanovića

Reprezentativac Srbije ostvario je dabl-dabl učinak – 14 poena i 12 skokova – i uz to je imao jednu ukradenu loptu, jednu blokadu i 7/11 šut iz igre.

Iako su na 25 sekundi do kraja gubili 107:99, Dalas je trojkama Dorijana Fini-Smita i Maksija Klebera uspeo da dođe do -2 (109:107) i poseda. Franšiza iz Teksasa nije imala tajm-aut pa je Dončić morao da improvizuje.

Luka je dobio loptu na pola terena, šutirao je odmah, međutim zamalo je promašio ovaj "ludi" šut i Bulsi su uspeli da savladaju Maverikse.

Dončić je odigrao dobru utakmicu, ali pamti i bolja izdanja. Reprezentativac Slovenije postigao je 23 poena (8/20 iz igre), uz to je imao pet skokova i devet asistencija, ali je za tri šutirao 1/8.

Najefikasniji u poraženom sastavu bio je Tim Hardavej junior sa 26 poena, dok Kristaps Porzingis nije igrao na ovom susretu.

Čikago su do pobede predvodili košarkaši s klupe – Kobi Vajt i Oto Porter. Vajt je imao 19 poena, šest skokova i pet asistencija, dok je Porter postigao 18 za 17 minuta.

Košarkaši Njujorka su iznenadili Hjuston, Juta je pobedila na krilima Bojana Bogdanovića, dok je Marko Gudurić dobio minute u pobedi nad Atlantom. Niksi su došli do neočekivane pobede u "Medison Skver Gardenu" nad Roketsima rezultatom 125:123.

Oslabljeni Memfis Grizlisi su razbili Atlanta Hokse na gostovanju rezultatom 127:88.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Srpski košarkaš je dobio nešto više od pet minuta na parketu i za to vreme ubacio dva poena (1/1) i zabeležio po skok, asistenciju, ukradenu i izgubljenu loptu.

Juta Džez je lako izašao na kraj sa Kavalirsima u Klivlendu – 126:113.

Košarkaši Majami Hita pobedili su Milvoki Bakse 105:89, nanevši tek deveti poraz u sezoni ekipi iz Viskonsina.

Košarkaši Portlanda pobedili su na gostovanju Orlando – 130:107.

Košarkaši Indijane pobedili su San Antonio u Teksasu – 116:111.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading