Šakota otvoreno pred Fenerbahče: Kalkulacije nas ne zanimaju, voleo bih mlađeg trenera posle mene!

Autor:

Sport

02.03.2020

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota pred meč sa Fenerbahčeom ove srede upitan je da li će na njegovo mesto doći mlađi trener, a iskusni stručnjak dao je zaninmljiv odgovor.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Šakota

Iskusni stručnjak osvrnuo se na pisanje pojedinih medija da mu Zvezda već traži zamenu te da je trener FMP-a Vlada Jovanović već pikiran kao rešenje.

- Prvi put čujem informaciju, ali sa druge strane biću najsrećniji da na moje mesto dođe mlad i perspektivan trener - odgovorio je šef stručnog štaba prvaka Srbije i Jadrana.

RepublikaFoto: Starsport
Vlada Jovanović

On se osvrnuo na meč sa Cedevita Olimpijom koji je bio veoma bitan za Zvezdu i borbu za plej-of.

- Bila je bitna utakmica, postoje još dve bitne, treba da budemo fokusirani da ne bude kalkulacija - objasnio je on i dodao da ne razmišlja o rivalu za plej-of i da li će to biti Partizan ili Budućnost. Kalkulacija nema, hoćemo da pobedimo sve do kraja, da ne misle da biramo. Ako pobedimo sve bićemo treći, pa će sama pozicija da odredi protivnika - kaže trener Zvezde.

Crveno-bele u sredu očekuje meč protiv Fenerbahčea kog su već pobedili ove sezone u Beogradu.

- Kao što znate dolazi opet dupla nedelja, Fenerbahče pa Makabi, to je program svaka dva dana i sigurno da nije lako kada igramo sa ekipama koje imaju aspiraciju za visok plasman. Imamo prošlogodišnjeg pobednika regularnog dela sezone Fenerbahče, ne znam zašto su ušli u lošu sezonu, gledao sam sve njihove utakmice, tehnički rečeno imaju sve - ističe iskusni stručnjak.

- Imaju isti stil godinama, dobre igrače i nadaju se visokom plasmanu, iako im je trenutno daleko. Sa ulaskom u plej-of sve im je otvoreno. Ekipa je za mene jedan od favorita za visok plasman - zaključio je Dragan Šakota.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading