Ludi meč Kingsa: Srbin režirao vrtoglavi preokret protiv Pistonsa, Sakramento gazi ka plej-ofu!

Autor:

Sport

02.03.2020

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sakramento Kingsi su posle velikog preokreta pobedili su Detroit Pistonse 106:100 uz solidne partije srpskih asova Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović vs. Derik Rouz

Kingsi su očajno otvorili meč u svom Golden 1 centru, promašili prvih čak 10 od 11 šuteva i već u prvoj deonici imali -21.

Ipak, već do kraja poluvremena su uhvatili priključak i to na krilima srpskog košarkaša Bogdana Bogdanovića sa 10 poena.

U nastavku su mu se pridružili Badi Hild i Diaron Foks i ekipa iz Kalifornije je uspela da napravi treći veliki preokret u sezoni.

Kingsi su trenutno jedini tim u NBA koji je tri puta ove sezone uspeo da preokrene posle minusa od najmanje 20 poena.

Foks je bio najefikasniji sa 23 poena, od kojih je 11 u četvrtoj deonici, Badi Hild je dodao 19, a Bogdanović 15 (5/12 iz igre) za 28 minuta i to kao starter.

Nemanja Bjelica je takođe počeo u prvoj petorci i za 24 minuta imao učinak od po sedam poena (3/10) i skokova, uz dve asistencije.

Kod Pistonsa najbolji je bio Kristijan Vud sa 20 poena i 12 uhvaćenih lopti, Brendon Najt je ubacio 16, a Svjatoslav Mihalik 14.

Sakramento je ovom pobedom ostao u trci za plej-of na Zapadu i ima tri manje od osmoplasiranog Memfis Grizlisa, koliko i Nju Orleans Pelikans.

Los Anđeles Lejkersi savladali su Nju Orleans, dok je Vašington bio bolji od Golden Stejta.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading