Golemac: U opasnosti smo da ne igramo plej-of

Autor:

Sport

01.03.2020

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener ljubljanskog sastava KK Cedevite Olimpija, Jurica Golemac, nakon večerašnjeg meča ne odustaje od borbe za plej-of.

RepublikaFoto: Starsport
Jurica Golemac

 - Čestitke Zvezdi na zasluženoj pobedi, od prvog minuta nismo dobro stajali na terenu. Dozvolili smo Zvezdi da se igra i da se rastrči. Igrali smo premekano u odbrani, bez nekog rešenja u napadu. Stizali smo u drugom poluvremenu rezultat, pokušali da se vratimo, ali teško je bilo igrati tako protiv Zvezde, pogotovo u gostima", rekao je Golemac i nastavio:

- Nismo u dobroj poziciji i borićemo se. Sport piše čudne stvari. Idemo svaku utakmicu da pobedimo, sigurno da s ovakvom igrom teško je da bilo šta očekujemo, a na nama je da radimo i popravimo igru- misli Golemac. 

Govoreći o problemima ovog tima, Jurica Golemac ukazao je na nekoliko problema koji Cedevitu Olimpiju prate cele sezone.


- Najveća boljka ovog tima je odbrana, to je od početka sezone tako. Napad ide dobro na mahove, ali odbrana je nešto što nam od početka sezone ne ide. Nemamo ono što treba pobednička ekipa, da ima karakter. Pokušavamo da igramo zajedno, da verujemo jedni drugima, ali to je proces - jasan je trener Golemac. 

Nije imao mladi strateg šta mnogo da kaže na pitanje zašto je klub pustio Marka Simonovića u Unikahu u odlučujućem delu sezone.

- To nije pitanje za mene- zaključio je Golemac. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading