Velika pobeda Mege u borbi za opstanak!

Autor:

Sport

01.03.2020

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prvom meču subotnjeg programa 20. kola ABA lige Mega Bemaks je u hali "Ranko Žeravica" bila bolja od Igokee rezultatom 87:76 i ostvarila veoma bitnu pobedu u borbi za opstanak u regionalnom takmičenju.

RepublikaFoto: Mega Bemax/Ivica Veselinov
KK Mega Bemaks

Mega je većim delom meča imala prednost, a sredinom poslednje deonice Igokea je došla i do izjednačenja. Ipak, Igokea je potpuno stala na nešto više od pet minuta do kraja meča i nije postigla nijedan poen, pa je Mega susret zatvorila serijom 14:0.

Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je Kendrik Peri sa 19 poena, 7 asistencija i 3 ukradene lopte, a Edin Atić imao je 16. Po 11 poena u timu Dejana Milojevića dodali su Marko Simonović i Luka Cerovina.

Najefikasniji igrač duela bio je Đorđe Gagić sa 21 poenom u poraženoj ekipi, a imao je i 10 skokova. Kinan Edvards imao je 19 poena i 5 asistencija u Igokeai, dok je Marko Tomas ubacio 13.

Bio je to treći trijumf tima za Megu u poslednja četiri susreta, pa se srpski predstavnik približio opstanku u jadranskoj ligi i sada ima 6 pobeda i 14 poraza, dok je Igokea na osmom mestu sa 7-13.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mole

02.03.2020 07:59

Dve ispostave jugoslovena u neizvesnom mecu ma hajte molim vas koga to zaje......