Golemac samouveren pred Zvezdu!

Autor:

Sport

28.02.2020

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Cedevita Olimpije Jurica Golemac, pred susret sa košarkašima Crvene zvezde u 20. kolu ABA lige, smatra da će igra u odbrani biti presudna.

RepublikaFoto: Starsport
Jurica Golemac

Zvezda će u nedelju od 21 sat dočekati slovenački tim u dvorani "Aleksandar Nikolić" u meču koji ima veliku važnost za oba tima zbog borbe za plej-of.

- Crvena zvezda je definitivno jedan od najboljih timova u ABA ligi. Nedeljna utakmica u Beogradu bitna je za obe ekipe jer se direktno odlučuje o poziciji koja vodi u plej-of. Mi imamo svoje kvalitete i svoje probleme, kao i naši protivnici. Pokušaćemo da iskoristimo naš kvalitet i učinimo sve što možemo da sprečimo beogradski tim da iskoristi kvalitet svojih igrača. U Beograd dolazimo samouvereno i svesni smo da će naša igra u odbrani biti presudna. Daćemo sve od sebe da se u Ljubljanu vratimo sa dva nova boda- rekao je Golemac za klupski sajt.


Kapiten Cedevita Olimpije i bivši igrač Zvezde Jaka Blažič očekuje teško gostovanje u Beogradu.

- Nedeljna utakmica je veoma bitna za oba tima jer mi, kao Crvena zvezda, nastavljamo da jurimo poslednji voz za plej-ofa ABA lige. Očekujemo izuzetno zahtevno gostovanje. Oni će imati veliku i bučnu podršku sa tribina, jer su svesni šta im pobeda donosi. Idemo u Beograd da se borimo za svaki centimetar parketa i pružićemo sve od sebe da se u Ljubljanu vratimo sa pobedom- rekao je Blažič.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading