Neočekivan rasplet: Zvezda menja trenera u Španiji!

Autor:

Sport

25.02.2020

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaškog kluba Crvena zvezda Dragan Šakota neće biti na klupi na meču protiv Baskonije ovog četvrtka zbog problema sa venama na levoj nozi.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Šakota

Šakota će propustiti duel protiv Španaca u Evroligi ovog četvrtka što je i sam potvrdio na konferenciji pred put. Ekipu crveno-belih sa klupe će predvoditi njegov pomoćnih Andrija Gavrilović.

- Premestili su me na listu povređenih, imam upalu spoljnih vena leve noge i to je jedan od problema koje ja imam odranije i koji će se rešiti. Privremeno ne bih trebalo da putujem zbog tih problema i utakmicu sa Baskonijom će voditi moj pomoćnik Gavrilović. Pripremili smo se, uloge su podeljenje i ništa u pripremi neće nedostajati - rekao je Šakota i dodao:

- Kada je nešto akutno, to će da traje deset dana do dve nedelje. Da se ne bi prošiilo i došlo do trombova. Savet je da izbegavam putovanja gde ima najviše kompresije. To kasnije ne bi trebalo da bude problem uz određene terapije.

RepublikaFoto: Starsport
Andrija Gavrilović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading