Najduži let u životu... Dejvisove potresne i emotivne reči: Brate, poginuo je Kobi, Hauard je jecao u WC-u, Džejms nije mogao da veruje!

Autor:

Sport

25.02.2020

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Komemoracija Kobiju Brajantu i njegovoj ćerki Điani održana je u "Stejpls centru", domu LA Lejkersa. Svet se oprostio od tragičnog nastradalog košarkaša koji je sa ćerkom i još sedmoro ljudi poginuo u padu helikoptera 26. januara.

Foto: Tanjug/AP
Živi uspomena na legendu!

"Proslavi života" kako je bila nazvana ova ceremonija odavanja pošte prisustovale su brojne NBA legende, bivši saigrači i sadašnje velike zvezde lige, kao i kompletna ekipa Lejkersa. 

Među njima je bio i Entoni Dejvis koji je ovom prilikom ispričao kako je izgledao trenutak kada je tim saznao da je poginula Crna mamba, što se dogodilo u avionu prilikom povratka sa gostovanja u Filadelfiji.

- Ne mogu da spavam u avionu i obično gledam nešto na iPad-u. Gledao sam "Avengers: Endgame" i bio fokusiran na film. Onda sam video da mi Dvajt Hauard i Demarkus Kazins mašu i pokazuju da skinem slušalice. Onda mi je Hauard mi je rekao: Čoveče, Kobi je poginuo. Pitao sam: Koji Kobi, bio sam siguran da to nije Kobi Brajant - otkrio je Dejvis.

Foto: Tanjug/AP
Lebron Džejms i Entoni Dejvis

Kako kaže nakon toga je on bio taj koji je probudio Lebrona Džejmsa i saopštio mu strašne i tragične vesti.

- Opet su mi ponovili da je to Kobi, ali nisam prihvatio da je to on. To me pogodilo, nisam mogao da verujem. Lebron je spavao u tom trenutku, a oni su mi objašnjavali da je Kobi poginuo u padu helikoptera. Počeo sam da budim Brona i vičem mu: "Budi se, budi!" Svi su onda upalili internet da vide šta se to događa. Ni Džejms nije verovao i bio je u šoku. Samo nam je govorio da ga prestanemo zafrkavati. Bila je to kao scena iz filmova. Strašno je bio pogođen i povređen. Hauard je pobegao u WC, ali svi smo čuli kako jeca i plače i onda je krenulo... Džejms nije mogao da se suzdrži. Bio je to najduži let ikad za mene - ispričao je Dejvis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading