Skandal: Sin čelnika crnogorske policije koji je mučki tukao Zvezdine košarkaše oslobođen krivice!

Autor:

Sport

25.02.2020

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici oslobodilo je krivice Marka Lazovića, sina tamošnjeg policijskog funkcionera Zorana Lazovića, koji je prošle godine u dvorani "Morača" tukao navijača Crvene zvezde!

RepublikaFoto: Republika
Poslednji okršaj Zvezde i Budućnosti u "Morači"

Protiv Lazovića, koji radi kao službenik kriminalističkog sektora crnogorske policije, neće biti pokrenut krivični postupak, saopštilo je tužilaštvo nakon razmatranja predmeta.

- Osnovno državno tužilašvo u Podgorici je povodom ovog događaja ocenilo da nema osnova za pokretanje krivičnog postupka protiv bilo kog lica za krivično delo za koje se goni po službenoj dužnosti - rekla je za list "Dan" portparolka ODT Milica Mandić.

Takođe, sin Zorana Lazovića, vođe Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, nije pretrpeo nikakve sankcije u službi u kojoj je zaposlen. Iz uprave policije su samo saopštili da je protiv njega pokrenut disciplinski postupak, koji je u toku. Kako navodi dnevni list "Dan", nije poznato ni u kojoj fazi je disciplinski postupak.

Podsetimo, incident se desio u aprilu 2019, tokom košarkaške utakmice između Budućnosti i Crvene zvezde. Lazović je tada udario pristalicu gostujućeg kluba, koga su sa tribine izvodili policajci. Snimak je objavljen na društvenim mrežama, a tužilaštvo je postupak pokrenulo tek kasnije.

Kamere su zabeležile kako dvojica policajaca navijača Zvezde izvode s tribine tako što su mu ruke bile na leđima, a glava pognuta. Tada im je prišao Lazović, koji je navijača najpre udario pesnicom u stomak, a potom i u glavu. Policajci nisu hteli da spreče udaranje.

Da se podsetimo haos iz Podgorice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading