Kobijevo poslednje delo je bilo herojsko: Sa ovom porukom je otišao u legendu...

Autor:

Sport

25.02.2020

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Los Anđeles i ostatak sveta su se oprotstili od tragično nastradalog legendarnog asa Kobija Brajanta. Održana je "Proslava života" u njegovu čast i ostalih sedmoro nastradalih među kojima je bila i njegova ćerka. Njegov veliki prijatelj i generalni menadžer Lejkersa Rob Pelnika otkrio je da se čuo sa Kobijem neposredno pre pada helikoptera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kobi Brajant

Na dan kad je sjajni as nastradao, razmenili su poruke.

-  Bio sam na jutarnjoj misi na dan kada je Kobi preminuo, moj mobilni telefon je bio duboko u džepu i osetio sam da je zavibrirao kada je stigao SMS. Prvo sam hteo da ignorišem jer sam bio u crkvi, ali sam dobio potrebu da pogledam poruku i video sam da je Kobijeva - rekao je Pelinka.

Nije mogao da ignoriše Kobijevu poruku, pa je obećao da će se angažovati.

- Video sam da me Kobi pitao znam li nekog menadžera u bejzbolu koji bi mogao pomoći ćerki njegovog prijatelja. Odgovorio sam mu da sam video jednog na nedavno odigranoj utakmici Lejkersa.

Kobi je pokušao da pomogne devojci koja je takođe bila u helikopteru...

- Kobi je rekao kako ćerka želi da zaradi školarinu i nabrajao je komplimente o njenoj radnoj etici i volji za pobeđivanjem. Odgovorio sam mu da ću sprovesti njegov plan u delo. Nekoliko minuta kasnije, Kobijeva duša sa sedam ostalih otišla je u nebo. Devojka kojoj je hteo da pomogne je bila kći Džona Altobelija, trenera bejzbola koji je takođe bio u helikopteru sa svojom kćeri. Slao mi je poruku iz helikoptera, a njegovo poslednje delo je bilo herojsko. Hteo je da iskoristi svoj uticaj kako bi oblikovao budućnost te mlade devojke - objasnio je Pelnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading