Bobiju i Guduriću mrvice: Dalas razbio Minesotu, Klipersi Memfis!

Autor:

Sport

25.02.2020

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Dalas Maveriksa pobedili su Minesotu Timbervulvs 139:123, dok su košarkaši Los Anđeles Klipersa ubedljivo su savladali Memfis Grizlise 124:97.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boban Marjanović

Srpski košarkaš Boban Marjanović odigrao je svega četiri minuta u pobedi Dalasa.

Marjanović je dobio priliku u završnici utakmice kada je pitanje pobednika bilo već rešeno. On je za četiri ostvario učinak od šest poena i jednog skoka, uz 3/5 igre.

Maveriksi su od starta utakmice kontrolisali ritam, već u drugoj četvrtini imali su 20 poena prednosti i do kraja utakmice Timbervulvsi nisu uspeli da dođu do jednocifrenog zaostatka.

Luka Dončić na terenu je proveo tri četvrtine i zbog velike prednosti nije bilo potrebe da igra u poslednjoj deonici. Reprezentativac Slovenije utakmicu je završio sa 20 poena, devet skokova, sedam asistencija i dve ukradene lopte.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Tim Hardavej junior sa 23 poena, Kari je ubacio 19, dok je Porzingis imao 15.

U poraženom timu Dianđelo Rasel je imao 29 poena i pet asistencija, Malik Bizli je ubacio 21, a Džejms Džonson je postigao 19 poena.

Srpski košarkaš Marko Gudurić dobio je priliku na utakmici ptotiv Klipersa i odlično ju je iskoristio. Reprezentativac Srbije je za sedam minuta na terenu došao do učinka od osam poena, jednog skoka i asistencije (3/5 iz igre).

Gudurić je igrao u takozvanom "garbidž tajmu", odnosno u vremenu kada je utakmica bila rešena i raduje što je na dobar način iskoristio ukazano poverenje.

Klipersi nisu dozvolili iznenađenje i već u prvoj četvrtini su prelomili meč, pošto je posle dvanaest minuta igre na semaforu bilo 40:14.

Najefikasniji bio je Kavaj Lenard sa 25 poena i osam skokova, Montrez Herel je imao 22 poena, dok su po 13 ubacili Šemet i Grin. U poraženom timu Morent je postigao 16, a Đeng i Džekson 14.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading