NAVIJAČI NE PRAŠTAJU CENTRU DENVERA: Jokić se povredio, Srbi likovali!

Sport

06.10.2017

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Nikola Jokić morao je da propusti meč svog Denvera protiv Los Anđeles Lejkersa (128:107) zbog povrede, a srpski navijači odmah su osuli paljbu po 22-godišnjem Somborcu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić i dalje na udaru navijača

Kako je Jokić propustio Evropsko prvenstvo da bi se individualno pripremao za NBA ligu, ljubitelji košarke u našoj zemlji dočekali su ga na nož.

"Stigao ga je umor od nastupa u reprezentaciji", "Karma je čudo", "Kako ćemo sad bez njega? A, da...", "Neko bi rekao karma", "Ala se pripremio", "Preforsirao se na individualnim treninzima", samo su neki od ironičnih komentara na Jokićevu povredu.

Još uvek nije poznato da li će Nikola odsustvovati sa terena nekoliko utakmica ili je u pitanju samo predostrožnost i "štednja" u kontrolnim mečevima za početak sezone.

Jokić je, podsetimo, u prvom predsezonskom nastupu sa 12 poena, šest skokova i dve asistencije doprineo pobedi nad Golden Stejtom (108:102), a onda je protiv Lejkersa, sa 16 poena, tri trojke iz četiri pokušaja, ali i tri asistencije, dva skoka i jednom blokadom, pomogao da se dođe do trijumfa od 107:113.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading