Debakl Crnogoraca!

Autor:

Sport

24.02.2020

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crne Gore su rezultatom 85:66 poraženi od selekcije Francuske u drugom kvalifikacionom susretu za Eurobasket 2021. godine.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

U prvom susretu je Crna Gora uspela da pobedi Veliku Britaniju dok je Francuska zabeležila ubedljiv poraz od Nemačke.

Sada su se "Trikolori" ipak vratili na pobednički kolosek, a meč protiv Crnogoraca počeli su trojkom Aksela Butela, na šta je odmah Šehović odgovorio.

Potom smo videli veliki broj promašaja, da bi se Francuzi ipak bolje snašli i prvi kvartal dobili sa košem prednosti, 20:18. Jeste Crna Gora zaigrala bolje u drugom periodu, ali ne osetno bolje.

Serija Francuske od 10:0 je malo uzdrmala goste, ali su Ivanović i Bjelica uspeli da vrate "Sokolove" u igru i prišli na 31:27, pa je pri odlasku na "veliki odmor" na semaforu stajalo 40:38.

U drugom poluvremenu je Francuska prosto "pregazila" Crnu Goru, a za tren oka su vratili dvocifrenu prednost pošto su napravili seriju 11:0, pa je bilo 53:40. Ivanović i Nikolić su se potrudili da se prednost spusti na 55:52, a Amat Mbaj prekida tu seriju.

U poslednjem kvartalu je Francuska bila maestralna, pobedila je sa 25:12 i krajnji rezultat je glasio 85:66. Najefikasniji je bio Nikola Ivanović sa 24 poena, dok je Marko Todorović upisao je 12.

U pobedničkom sastavu, Jabusel je imao 15, Fol je dao 12, a Autara 11.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading